Ceļmallapa mums jau no bērnības zināma, kā augs, kuram piemīt dziedinošas īpašības. Ceļmallapas sulā ir vielas, kurām piemīt pretiekaisuma, dziedinošs un hipotensijas efekts.
Līdzeklis, kura recepti mēs jums piedāvājam, palīdzēs uzlabot veselības stāvokli organisma hronisku iekaisumu gadījumā un nostiprināt imunitāti.
Recepte
Sastāvdaļas:
- 100 grami – ceļmallapas sulas;
- 100 grami – medus.
Pagatavošanas process:
- Izspiežam sulu no ceļmallapām, lai sanāktu 100 grami.
- Vārām to vēl 20 minūtes pēc uzburbuļošanas.
- Kad sula atdzisīs līdz 40 grādiem, pievienojam medu un samaisām.
Lietojam pa 2 tējkarotēm pirms brokastīm, pusdienām un vakariņām vienu mēnesi. Pēc tam jāpārtrauc uz mēnesi.
Esiet veseli!
labdien ,interesanti ,recepte raksta kad lietot medu ,tad kapēc burka ieberts cukurs varbut tas ir sāls,nesaprotami, ,,,